IN GESPREK MET MARK OVER DE TOEKOMST VAN NEDERLAND? WIJ HOREN GRAAG WAT U ZORGEN BAART BINNEN ONZE GEMEENTE!

Vandaag presenteert Mark Rutte zijn plan voor de toekomst van Nederland en gaat hierover graag met u als Nederlander in gesprek. 

En tja, we moeten eerlijk zijn, in de afgelopen vier jaar is het inderdaad niet altijd zo gegaan als wij het graag hadden gezien. Ook als lokale afdeling waren we, op z'n zachts gezegd, niet altijd even gelukkig met de, laten we het zo maar noemen, keuzes die in Den Haag voor ons werden gemaakt.

Maar we willen ook geen zeur en pleur blijven en eerlijk is eerlijk, er zijn landelijk ook een aantal zaken goed gegaan.

Waar wij, als lokale fractie, veel liever met u over praten is Bodegraven- Reeuwijk. Wij horen namelijk graag van u waar u zich nu zorgen over maakt in onze directe woonomgeving, de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Dat kan via de facebookpagina van VVD Bodegraven-Reeuwijk,  maar natuurlijk ook via een persoonlijk gesprek. Of kom eens langs bij één van onze fractie-vergaderingen.


De Contactgegevens van onze raadsleden zijn overigens terug te vinden onder het kopje "mensen".


Kortom waar wij lokaal voor staan is simpel: De gemeente is meer dan dat stenen gebouw in Bodegraven. Dat zijn wij allemaal!