VVD Bodegraven-Reeuwijk: da's Lokaal Slim!

Vraagt u zich ook wel eens af wat nu het verschil is tussen een lokale partij en een lokale partij?

U leest het goed er staat twee keer lokaal, maar laten we iets duidelijker zijn, we bedoelen hier een lokale partij zoals onze VVD in Bodegraven-Reeuwijk. Er zijn mensen die u willen laten geloven dat Mark Rutte mee zou gaan 'regeren' in Bodegraven-Reeuwijk. Wij kunnen u verzekeren: niets is minder waar.
Als VVD-fractie opereren wij volledig op eigen kracht met een team dat volledig bestaat uit mede-inwoners die net als u wonen en/of werken in onze mooie gemeente. U kunt het vergelijken met onze voetbalclubs. Iedereen weet dat deze clubs lid zijn van de KNVB, maar ook iedereen begrijpt dat Danny Blind als bondscoach echt niet gaat bepalen wie er tijdens de wedstrijden in Bodegraven-Reeuwijk op het veld staat. Maar andersom is het heel fijn dat wij in geval van urgente lokale zaken op onze provinciale en landelijke collega's een beroep kunnen doen ten gunste van onze gemeente. Daarnaast krijgen onze kandidaat-raadsleden hun opleiding via de partij zodat zij voorbereid aan de taak van raadslid beginnen. Deze rol moet immers binnen en buiten het gemeentehuis worden vervuld en u moet ervan overtuigd zijn dat u op een adequate manier wordt vertegenwoordigd als u uw stem op een van onze kandidaten heeft uitgebracht. Wij noemen dit Landelijk Sterk en Lokaal (heel erg) slim.
Het belangrijkste is dat er naar u wordt geluisterd en daar ook naar wordt gehandeld. Daar staan wij voor als VVD-fractie, de afgelopen drie jaar en de komende jaren natuurlijk ook. Niet alleen in campagnetijd, maar gewoon iedere dag! Of het nu gaat om de Sportharmonisatie, de Droomfabriek, de verkeerssituatie in Reeuwijk-Brug (fietspad, gevaarlijke oversteken), Zwembad de Fuut, BAS of andere zaken, wij zijn er LOKAAL voor u! 24-7!