VVD presenteert team 2018 - 2022

Met de verkiezingen in aantocht presenteren de lokale liberalen hun team voor de komende raadsperiode. Op de lijst is weliswaar een aantal vertrouwde namen te vinden, maar de VVD is er in geslaagd om met name de top 10 flink te verjongen. Met een gezonde mix van ervaring en nieuwe inzichten gaat de partij met enthousiasme de verkiezingen tegemoet.

Eind oktober werd al bekend gemaakt dat Willem Zuyderduyn de lijst aanvoert, en dat huidige fractievoorzitter Lizette Visscher lijstduwer zal zijn. Op plaats 2 staat Frank Rijkaart, die al enkele jaren als commissielid actief is. Hij heeft zich de afgelopen tijd onder andere bezig gehouden met de sportverenigingen en de zwembaden. Op plaats 3 staat Dirk van den Acker, een Reeuwijker met een financiƫle achtergrond, die tot voor kort actief was in het bestuur van de VVD.

Hoogste nieuwkomer is Robin Kersbergen op 4. Hij is ruim een jaar actief bij de fractie, sinds oktober als commissielid. Hij wordt gevolgd door nummer 5 Annemiek Oskam, een markante onderneemster uit Bodegraven die landelijk in de belangstelling stond als het 2500e nieuwe VVD-lid van 2017. Op 6 staat Kees-Willem van Os, die al enkele jaren actief is in de commissie ruimte. Op plaats 7 staat Karin van Tilburg, gevolgd door Ineke van Geest op 8. De top 10 wordt afgesloten met de jonge talenten Valentijn Zoomers en Martine Knoope.