Eerste VVD Café smaakt naar meer

Donderdag 6 juni heeft de VVD voor de eerste maal het VVD cafe georganiseerd. Doel van het VVD cafe is om op een laagdrempelige manier met onze inwoners en ondernemers het gesprek aan te gaan.

Het cafe is een aanvulling op de “open fractie” en we zijn tevreden met deze eerste avond. “wij willen graag het gesprek aangaan en een vvd cafe in een van de kernen leek ons al langere tijd een goed idee. Dan moet je de koe ook maar bij de horens vatten en het gewoon organiseren” zegt Annemiek Oskam, verantwoordelijk voor de organisatie van het VVD cafe.

Willem Zuyderduyn kijkt tevreden op de avond terug. “We hebben uitgebreid gesproken over de veiligheid van onze ouderen in de gemeente en ook terug gekregen dat de VVD zich wat meer moet profileren als een partij voor ondernemers. Hoe krijg je die ondernemers geïnteresseerd voor dit avonden? Ons werd duidelijk dat je wat te bieden moet hebben, kennis, over de energietransitie
bijvoorbeeld.”

Naast de fractiespecialisten was ook Inge Nieuwenhuizen aanwezig en het was goed te zien dat zij al bekend was bij de aanwezige ondernemers. Kortom een geslaagde avond! Annemiek Oskam: “we gaan het VVD cafe 2 keer per jaar organiseren en zijn nu al weer op zoek naar een volgende geschikte locatie, heeft u een suggestie”?