VVD presenteert concept programma 2022-2026

We leven in een prachtige gemeente. Dat willen we als VVD niet alleen zo houden; we denken zelfs dat het nog mooier kan! Een belangrijke vraag is: hoe? Daarover hebben we de afgelopen maanden vele gesprekken gevoerd. Met ondernemers, dorpsteams, verenigingen en tal van andere betrokken inwoners. Onze programmacommissie heeft haar uiterste best gedaan om de aangedragen aandachtspunten samen te brengen in een toch zo compact en leesbaar mogelijk programma. Het resultaat daarvan ligt nu voor.

We hebben veel om trots op terug te kijken, maar er is de komende jaren nog genoeg te doen. De VVD heeft een krachtige lokale club van ruim 20 enthousiaste liberalen in de startblokken staan. Klaar om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan. Want onze klus is nog niet klaar: wij willen Vol Vertrouwen Door!

Het concept programma is rechtstreeks aan alle leden gestuurd, samen met de uitnodiging voor onze Algemene Ledenvergadering op donderdag 28 oktober. Zij kunnen dan nog wijzigingen en aanvullingen op het programma aanbrengen, waarna het programma definitief wordt vastgesteld.