"DOE HET NIET, ROBIN!"

Wie verkiezingen zegt, zegt verkiezingsposters. Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 kozen wij voor het persoonlijke gezicht van onze lijsttrekker Robin Kersbergen in combinatie met herkenbare plaatsen in onze verschillende dorpen. Het kost je even een zaterdagmiddag rondrijden, maar je hebt wel in één klap alle dorpen van onze mooie gemeente gezien, en je kunt aan de slag met de posters. Zo gezegd, zo gedaan...

Op de poster van Nieuwerbrug prijken zodoende de onafhankelijkheidstoren en de tolbrug, Reeuwijk-Dorp zien we vanaf de Nieuwdorperweg en in Driebruggen staat de brug over de Dubbele Wiericke centraal. In Bodegraven figureert de watertoren, in Reeuwijk-Brug stond Robin bij de Miereakker en in Waarder was de kenmerkende hervormde kerk decor van de poster. De laatste poster was ontworpen voor de gemeentelijke campagne, en bevat een foto gemaakt bij het station van Bodegraven. Niet alleen een historisch gebouw uit 1912, maar ook een mooi symbool voor de goede bereikbaarheid van onze gemeente.

Zoals met zoveel dingen, kun je er echter ook iets anders in zien. En zo maakte Arjen Lubach zich dus zorgen of Robin het allemaal nog wel zag zitten bij de VVD. Dit werd onderstreept met de woorden: 'DOE HET NIET, ROBIN!' Onze lijsttrekker Robin Kersbergen heeft er in ieder geval smakelijk om gelachen, en reageerde op Twitter: "Laat ik Arjen Lubach gerust stellen: ik voel me prima en de campagne loopt als een trein!"

Zet cookies aan om de video te tonen.