VVD Zuid-Holland op bezoek bij Vergeer Holland

Wat gebeurt er eigenlijk in die grote logistieke gebouwen naast de A12? De gezamenlijke logistieke bedrijven rond de A12, VVD kandidaat Statenlid Gezina Atzema (#3) en de lokale VVD-afdelingen nodigen u graag uit voor een kijkje achter de schermen. U bent van harte welkom op zaterdag 4 maart.

Wat gebeurt er eigenlijk in die grote logistieke gebouwen naast de A12? De gezamenlijke logistieke bedrijven rond de A12, het Waddinxveense VVD kandidaat Statenlid Gezina Atzema en de lokale VVD-afdelingen nodigen u graag uit voor een kijkje achter de schermen. U bent van harte welkom op zaterdag 4 maart (en zaterdag 11 maart in Bleiswijk).

De A12 van Utrecht via Gouda naar Den Haag is een belangrijke logistieke verbinding. In een straal van één uur rijden wonen maar liefst 9 miljoen mensen die allemaal wel eens naar de supermarkt gaan of iets online of in een winkel kopen. Dat is ook de reden dat er zich diverse logistieke bedrijven hebben gevestigd op de bedrijvenparken langs de A12. Centraal gelegen en goed bereikbaar.

Vanaf de weg kunt u die bedrijven goed zien.

Bent u ook zo benieuwd hoe zo’n logistiek gebouw er van binnen uit ziet en hoe het allemaal werkt? Wat de economische betekenis is van logistiek langs de A12 voor onze regio? Wie werken er achter de schermen en zorgen voor de bevoorrading van winkels of het bezorgen van uw online aankoop? Wat doen die bedrijven nou echt aan verduurzaming?

Op zaterdag 4 maart kunt u het allemaal zelf komen bekijken. Op die dag organiseren de gezamenlijke logistieke bedrijven, samen met Gezina Atzema (VVD kandidaat op plaats 3 voor Provinciale Staten uit onze regio) en de lokale VVD-afdelingen, rondleidingen voor alle geïnteresseerden uit de omliggende gemeenten.  

U bent van harte welkom vanaf 11:00 op zaterdag 4 maart bij Vergeer Holland aan Portugalweg 20 in Bodegraven (bedrijvenpark Groote Wetering). Omdat het aantal plaatsen beperkt is graag van te voren aanmelden bij secretarisVVDbodegravenreeuwijk@hotmail.com

Gezina Atzema